Prosjektleder elektro søkes.

Har du lyst på nye og faglige utfordringer, så har vi spennende muligheter for deg. Er du en dyktig prosjektleder med allsidig erfaring innen skipselektro? Da er det deg vi søker!

_AFH2966-web.jpg

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil være planlegging og gjennomføring av prosjektering av tekniske installasjoner om bord i skip. Utarbeidelse av teknisk dokumentasjon til rederi, skipsdesigner og skipsverft. Reising og møteaktivitet må påregnes ved gjennomføring av prosjekter.

Som prosjektleder vil du inngå i et team som vil utvikle selskapets posisjon som en lønnsom og kvalitetsbevisst leverandør av elektriske installasjoner for alle typer skip.

Utdanning/kvalifikasjoner:

Vi søker kandidater med elektroteknisk utdannelse fortrinnvis med ingeniør utdannelse. Erfaring vil kunne veie opp for manglende utdanning. Det forutsettes erfaring i bruk av AUTOCAD. Den som ansettes må beherske norsk flytende skriftlig og muntlig.

Ønskede egenskaper:

Vi ønsker positive og løsningsorienterte søkere med teoretiske og praktiske ferdigheter innen elektrotekniske fagdisipliner og med erfaring innen skipselektro.

Skan El AS er et selskap med høy servicegrad i et profesjonelt og uformelt arbeidsmiljø. Vi kan tilby arbeid i et spennende kompetansemiljø i en internasjonal bransje.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med:

Daglig leder Jan Erik Skog (70 17 20 24/90061471)

Søknad sendes til:

Skan El AS, Lerstadveien 545, 6018 Ålesund, Att. Jan Erik Skog, eller epost: jes@skanel.no

www.skanel.no