Skan El søker etter prosjektingeniør

Er du en dyktig og erfaren prosjektingeniør eller en nyutdannet med nysgjerrigheten og ambisjonene til å bli det? Søk jobb i Skan El.

Er du en dyktig og erfaren prosjektingeniør eller en nyutdannet med nysgjerrigheten og ambisjonene til å bli det? Da er det deg vi søker!

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil være allsidige innen prosjektering og planlegging av tekniske installasjoner om bord i skip. Utarbeidelse av teknisk dokumentasjon som skjemategninger, spesifikasjoner, lastanalyser og beregninger.

Som prosjektingeniør vil du inngå i et team som vil utvikle selskapets posisjon som en lønnsom og kvalitetsbevisst leverandør av elektriske installasjoner for alle typer skip.

Utdanning/kvalifikasjoner:

Vi søker kandidater med elektroteknisk utdannelse som høyskoleingeniør eller tekniker fra fagskole. Det forutsettes erfaring i bruk av AUTOCAD. Den som ansettes må beherske norsk flytende skriftlig og muntlig.

Ønskede egenskaper:

Vi ønsker positive og løsningsorienterte søkere med teoretiske og praktiske ferdigheter innen elektrotekniske fagdisipliner.

Skan El AS har en fyldig ordrebok og er et selskap med høy servicegrad i et profesjonelt og uformelt arbeidsmiljø. Vi kan tilby arbeid i et spennende kompetansemiljø i en internasjonal bransje.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med:

Daglig leder Jan Erik Skog (70 17 20 24/90061471)

Søknad sendes til:

Skan El AS, Lerstadveien 545, 6018 Ålesund, Att. Jan Erik Skog, eller epost: jes@skanel.no
www.skanel.no